Regulamentul jocului BINGO

1. REGULAMENTUL JOCULUI DE BINGO

DESCRIERE
Jocul de bingo este o loterie cu 90 de numere, de la 1 la 90 inclusiv, in care jucatorii au ca unitate de joc cartoane alcatuite din 15 numere diferite si distribuite pe 3 linii orizontale de cite 5 numere fiecare si pe 9 coloane verticale in care pot fi 3, 2 sau 1 numar. Nu poate exista o coloana fara numar .
Se premiaza urmatoarele combinatii:

  • LINIA atunci cind au fost extrase toate numerele care o formeaza;                                                                         
  • BINGO atunci cind au fost extrase toate numerele care formeaza un carton;                                                         
  • BINGO ACUMULAT atunci cind au fost extrase toate numerele care formeaza un carton, numai daca acest premiu este anuntat de la pupitru , in conditiile prevazute in programul de joc .
  • PREMII SPECIALE sunt premii aditionale ca: premii garantate sau premii suplimentare si se atribuie jucatorilor doar cind sunt anuntate de la pupitru .

REGULI DE JOC
Inainte de inceperea fiecarei sesiuni de joc, se va verifica functionarea corecta a instalatiei si existenta celor 90 de numere .
Pentru fiecare partida se pun in vinzare cartoane inseriate si numerotate, valabile doar pentru partida respectiva, de la pupitru anuntindu-se valoarea premiilor si numerele cartoanelor participante, odata cu afisarea pe panoul informational .
Numerele extrase sunt anuntate simultan cu vizualizarea pe monitoarele existente in sala si ramin inregistrate pe panourile numerice pina la sfirsitul partidei .
Jucatorii pot anunta cu voce tare LINIE , respectiv BINGO daca sunt intrunite conditiile pentru aceste premii, dupa validarea acestora neputindu-se verifica alte cartoane . Pot exista mai multe cartoane care indeplinesc conditiile de premiere, premiul anuntat fiind impartit jucatorilor la sfirsitul partidei.

Web Design Bucuresti